Liikuteltavat pölynimurit

Puhdasta säästöä tuotantoprosesseissa ja rakennustyömailla

Tehokas pölynhallinta parantaa tuotantoprosessien ja työvaiheiden sujuvuutta sekä työturvallisuutta. Dustcontrol toteuttaa toimintavarmat ja ergonomiset pölynhallintaratkaisut sinne missä pöly syntyy. Kovaakin käyttöä kestävä ratkaisu löytyy sekä teollisiin tuotanto- ja siivousprosesseihin että rakennustyömaiden pölynhallintaan.Teknisesti edistykselliset laitteemme ovat helppoja asentaa, käyttää, siirtää ja huoltaa.

Kun tarvitset työssäsi teollisuusimurin, rakennusimurin, alipaineistajan tai kokonaisen pölynhallintajärjestelmän, voit luottaa vankkaan ruotsalaiseen laatuun sekä paikalliseen asiantuntevaan suunnittelu- ja huoltopalveluumme.

Yksivaiheiset pölynerottimet

Kätevyyttä kevyempään kohdepoistoon

Siirreltävät yksivaiheiset pölynerottimet sopivat käsityökaluista aina keskikokoisten moottorikäyttöisten työkalujen käyttämisessä tarvittavaan kohdepoistoon. Kaikissa laitteissa on hienosuodattimet ja HEPA H13 -suodattimet. Suodattimen käänteisellä ilmapulssilla toteutettu puhdistusjärjestelmä on tehokas ja siisti, ja suodatin vaihdetaan ergonomisesti ja pölyttömästi

DC 1800 eco XL

Lue lisää

DC 1800H

Lue lisää

DC 2900a

Lue lisää

DC 2900c eco

Lue lisää

DC 2900L eco

Lue lisää

DC Tromp 400 Twin c/L/a

Lue lisää

DC Tromb 400a

Lue lisää

DC Tromb 400c

Lue lisää

DC Tromb 400L

Lue lisää

Kolmivaiheiset pölynerottimet

Toimivuutta raskaan sarjan kohdepoistoon

Siirreltävät kolmivaiheiset pölynerottimet sopivat raskaaseen puhdistukseen ja raskaiden materiaalien kohdepoistoon. Kaikissa laitteissa on hienosuodattimet ja HEPA H13 -suodattimet. Tehokas korkeapaineimu tuotetaan turbopumpulla, jota ohjataan suoraan kolmivaiheisella moottorilla. Luotettavien turbolaitteiden käyttöikä on pitkä ja huoltotarve vähäinen.

DC 3900c Twin Turbo

Lue lisää

DC 3900a/c Turbo

Lue lisää

DC Storm 500

Lue lisää

DC Storm 700

Lue lisää

DC 5900a/c 9,2 kW S

Lue lisää

DC 5900a/c PTFE

Lue lisää

DC 5900c 9.2 kW P

Lue lisää

DC 5900L 9,2 kW P

Lue lisää

DC 5900L 9,2kW PTFE

Lue lisää

Ilmanpuhdistimet

DC AirCube – puhdistaa ilmaa ja toimii tarvittaessa tilan alipaineistajana

Ilman haitallisten aineiden pitoisuuksien raja-arvot ylittyvät useasti, muuttaen tilan vaaralliseksi työskennellä. Kierrättämällä ilma HEPA -suodattimen (luokka H13) läpi, 0,15-0,3 µm kokoisista hiukkasista suodattuu vähintään 99,95 %. Kyseinen kokoluokka on kaikista vaikein suodatettava – sekä suuremmat ja pienemmät hiukkaset ovat helpommin erotettavissa. Jokainen suodatin on yksilöllisesti testattu.

HEPA -suodattimen lisäksi DC AirCube on varustettu yksinkertaisemmalla esisuodattimella (luokka G3), joka suodattaa suuremmat hiukkaset ja siten keventää HEPA-suodattimen kuormitusta.

Hiukkaset halkaisijaltaan 0,1-3 µm ovat kriittisimpiä keuhkoille. Sisään hengitettäessä, suurin osa niistä jää keuhkoihin. Kvartsi, asbesti, PCB:t ja kobaltti ovat esimerkkejä vaarallisista, syöpäriskiä kasvattavista aineista, joiden pienimmät hiukkaset pysyvät työpaikkojen sisäilmassa hyvin pitkään. Ilmanpuhdistimet, jotka ovat varustettu HEPA H13-suodattimella, suodattavat myös viruksia, bakteereita ja saastuneita hiukkasia.

DC AirCube:a voidaan käyttää myös alipaineistajana.

Covid-19 Virus, Euroopan Covid-19 Virus, Euroopan tautiehkäisy- ja tartuntakeskus (European Centre for Disease Prevention and Control):

”Rakennuksissa, missä ikkunoita ei pidetä auki ja ilmanvaihto toimii suljetussa järjestelmässä, tulisi kiertävä ilma suodattaa HEPA -suodattimen (High-efficiency particulate air) läpi. Muita asiantuntijan konsultaatiota vaativia vaihtoehtoja ovat: COVID-19 potilaiden hoitotiloissa asennetaan HEPA-suodattimet korvaus- ja poistoilmaventtiileihin tai tiloissa käytetään HEPA-suodattimella varustettua ilmanpuhdistusjärjestelmää potilaan välittömässä läheisyydessä.” (ECDC Technical Report, Maaliskuu 2020)

DC AirCube 500

Lue lisää

DC AirCube 1200

Lue lisää

DC AirCube  2000

Lue lisää