Puolikiinteät imujärjestelmät

Seuraavat seikat on varmistettava ennen järjestelmän mitoituksen ja suunnittelun aloittamista:

  • Valitse järjestelmätoiminnot – kohdepoisto, siivous, materiaalinsiirto. Useissa tapauksissa voi olla järkevää varustaa järjestelmä päätoiminnon lisäksi esim. siivoustoiminnolla.
  • Valitse työpistevarusteet. Jokaiselle imurasiatyypille on määritettävä käytettävä imulaitetyyppi ja sulkupellin tyyppi (automatiikka). Tämä edellyttää suoritettavien tehtävien määrittämistä.
  • Määritä samanaikaisesti käytettävien imurasioiden määrä. Laitteisto mitoitetaan tietylle samanaikaisten käyttäjien maksimimäärälle. Isommissa järjestelmissä on määritettävä myös järjestelmäosien samanaikaisten käyttäjien määrä.
  • Luonnostele putkistoreitti ja valitse keskusyksikön asennuspaikka. Huomioi asennusta koskevat vaatimukset, esim. kattokorkeus, läpiviennit, kuormitus jne.
    Määritä poistettavan materiaalin hankausominaisuudet, räjähdysvaara, tukkeutumavaara jne.
  • Määritä eroteltavan materiaalin määrä aikayksikköä kohti – valitsi esierotin ja materiaalinkäsittelylaitteen tyyppi. Tyhjennysjärjestelmä ym. on valittava asiakkaan toiveiden mukaan.
  • Valitse käynnistysautomatiikka, esim. käynnistys ja pysäytys viikkokellon avulla tai järjestelmän jaksottainen käyttö.
  • Suunnittele sähkö- ja paineilmaliitäntätarpeet. Selvitä missä liitäntöjä tarvitaan ja kuka suorittaa asennuksen.

DC 11-Module

DC 11-Moduuli on optimoitu erillinen yksikkö kohdepoistoon ja teollisuuden siivoukseen. Se pystyy suoriutumaan lähes kaikesta kuviteltavissa olevasta pölystä ja lastuista, lisäksi oikein varusteltuna yhtä hyvin myös jäähdytysnesteistä ja emulsioista.

DC 11-Moduulilla me toimitamme tehtaalta täydellisen keskusyksikön, plug and play – helppo asentaa. DC 11-Moduuli on moduulirakenteinen, siten se voidaan räätälöidä juuri teidän vaatimusten mukaiseksi.

Yksikkö on suunniteltu palvelemaan samanaikaisesti kuutta normaalia kohdepoistoa tai useaa siivouspistettä. Olemme tehneet paljon töitä saavuttaaksemme ainoastaan 65 dB(A) vakioäänitason.

Energian säästämiseksi ja luotettavaan käytön kauko-ohjaukseen on DC 11-Moduuliin saatavana myös DC Green System.

Module 5,5 kW

Lue lisää

Module 7,5 kW

Lue lisää

Module 11 kW P

Lue lisää

Module 11 kW S

Lue lisää

DC 11-Module XL

Lue lisää

DC 3800 Stationary

DC 3800 Kiinteä paketti on tarkoitettu esim. teollisuudelle, autokorjaamoille ja kouluille. Pölynerotin ja turbopumppu on asennettu samaan runkoon. DC 3800 kiinteän paketin ilmamäärä riittää pienen työpisteen käyttöön, esim. 6” kuppikivihiontaan tai Ø 38-siivousvarustukseen. Suodatin puhdistetaan manuaalisesti paineiskulla. Kone voidaan varustaa alipaineventtiilillä eli turbopumppu saa jäähdytysilmaa vaikkpa kaikki läppäventtiilit olisivat kiinni. Paketti on täydellinen sisältäen 3 m:n pituisia putkia, mutkia, haaraputkia ja liitäntätarvikkeita. Asennus on vaivaton ja putkisto on helppo soveltaa työpaikan mukaan. Kun läppäventtiilit on varustettu mikrokatkaisimilla tapahtuu käynnistys ja sammutus automaattisesti. Käynnistys tapahtuu, kun yksi läppä avataan. Kone sammuu, kun kaikki läpät ovat kiinni.

DC 3800 50 Hz

Lue lisää

DC 3800 60 Hz

Lue lisää